Bio-resonantie

Nadat de bio-energetische scan is geanalyseerd, kunnen wij u helpen met blokkades en andere lichamelijke en geestelijke ongemakken. Met de miHealth passen wij geneeskrachtige bio resonantie toe. Daarmee kunnen blokkades en disbalansen in het lichaam opgelost worden.

Herstellen na sport
Herstellen na sport.

Is dan een bio-energetische scan noodzakelijk?

Nee, het is handig, maar aan de hand van klachten kunnen wij ook prima deze klachten behandelen met de Mi-Health. Dit apparaat vervangt grote en onhandig apparaten, waarmee bio-resonantie op het lichaam kan worden toegepast. Het is ene klein handzaam apparaat waarmee de aangedane lichaamsdelen kunnen worden behandeld. Meestal gebeurd dit op het lichaam (on-body) maar op gevoelige delen van het lichaam kan dit ook van een korte afstand (off-body).

Geschikt voor mens en dier

Voor mens en dier

Net als de bio-energetische scan werkt deze behandelmethode voor zowel mens als dier

Ervaar de toekomst van gezondheid en welzijn met de NES miHealth.

Een decenniumlang onderzoek, intense samenwerking met artsen en acupuncturisten, heeft als resultaat dat NES Health het Human Body Field ontdekt- en in kaart heeft gebracht. NES HEALTH heeft deze kennis weten te combineren met de grondbeginselen van energie en informatie.

De meest recente innovatie van NES Health is de miHealth, een compact draagbaar apparaat, dat professionele behandelaars en therapeuten toegang biedt tot ‘the new generation’ op het gebied van welzijnsondersteuning. De NES miHealth wordt – wereldwijd – door een groeiende groep artsen en therapeuten gebruikt. De miHealth is als een doorbraak ontvangen als het gaat om behandelmethoden die gezondheid en welzijn weten te optimaliseren.

Activeert het zelfherstellend vermogen met bio-resonantie.

De NES miHealth activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de combinatie van drie technologieën – NES Information®, Global Scaling®, en bio-elektrische stimulatie – is de NES miHealth in staat om bio-informatie naar het lichaam te sturen, met frequenties die correleren met specifieke delen van het lichaam. Hierdoor is snellere en effectievere behandeling van cliënten mogelijk. Het lichaam krijgt de informatie, die het nodig heeft om terug te keren tot de oorspronkelijke natuurlijke staat, van waaruit alle genezing begint.

De NES miHealth is handzaam en makkelijk in gebruik. Het heeft zowel een meet- als een doseerfunctie en een kleuren touchscreen. Voor elke cliënt afzonderlijk kan gemakkelijk het passende programma – en dus de passende behandeling – worden gekozen.

Bio-resonantie verlicht, geeft rust en brengt balans.
Bio-resonantie verlicht, geeft rust en brengt balans.

Wilt u ook NU al de technologie van de toekomst ontdekken?

NES Health heeft de verbinding gelegd tussen de huidige biologie en de traditionele Chinese geneeskunde. De wetenschappers van Nes Health hebben de menselijke lichaamsvelden in kaart gebracht: een zeer complex en gestructureerd netwerk van energie- en informatievelden dat fungeert als het centrale besturingssysteem van het fysieke lichaam.

Voor een goede gezondheid is het wenselijk dat de energievelden van het lichaam in harmonie functioneren. Wanneer de natuurlijke balans tussen deze energievelden wordt verstoord, kan dit tot gezondheidsproblemen leiden.

De NES miHealth kan verstoringen in het Human Body Field opsporen. Tegelijkertijd is het in staat om bio-informatie (NES Information®) naar het lichaam uit te zenden, met frequenties die overeenstemmen met die van specifieke lichaamsdelen zoals botten, spieren en gewrichten. Met de komst van de NES miHealth, kan de gezondheids- en welzijnszorg een nieuwe richting van behandelen inslaan.