Bio-energetische scan

Door het verbinden van o.a. de Germaanse – en Chineese geneeskunst, geeft de bio-energetische schan een inzichtelijk beeld van lichaam en geest. Binnen slechts enkele seconden scannen wij uw bio-energetisch profiel voor een gedetailleerde analyse van de drie kritische factoren voor gezondheid: informatie, energie en biochemie. Aan de hand van deze scan kunnen wij zien waar blokkades en disbalansen zich voordoen. Aan de hand daarvan kunnen wij met u bepalen welke therapie het beste bij u past en wat wij voor u kunnen betekenen in het helingsproces. Zoals gezegd is de scan snel gemaakt. Het geeft een schat aan informatie over lichaam en geest. Samen met u lopen wij al deze informatie door in ongeveer een uur. Houd er rekening mee dat de scan met consult soms meer tijd in beslag kan nemen en daarmee wat duurder wordt.

Eventuele vervolgscans, om te kijken hoe een behandeling aanslaat of nieuwe gebeurtenissen in uw leven invloed hebben op uw gesteldheid, kunnen uw groei , verbeteringen en aanpassingen van de behandeling inzichtelijk maken.

Inzicht

Deze scans kunnen zowel bij mens als dier gedaan worden.

Let op: een scan is geen vervanging van een diagnose door een arts of dierenarts. Het is daarentegen wel een prachtige manier om beter inzicht te krijgen in je eigen gezondheid of die van je dier en hierin op een holistische wijze te ondersteunen.

Bioresonantie en het lezen van ons energetisch (kwantum) veld is een niet-invasieve manier van behandelen. Concreet houdt bioresonantie in dat je de frequenties uitmeet – en eventueel bijstuurt – van alle verschillende weefsels in het lichaam: van spieren tot gewrichten, van botten tot organen, van cellen tot het zenuwstelsel of zelfs mentale aspecten zoals trauma’s.

Wat kunnen we zoal uit de scan halen

  • Energieanalyse: identificeert energieblokkades in de spieren, het skelet, de energiekanalen en analyseert de kracht van de energie die wordt geproduceerd door de verschillende systemen en organen;
  • Informatieanalyse: toont verstoringen in de informatie van het hoofdbesturingssysteem van het lichaam: het lichaamsveld;
  • Nutritionele analyse: markeert probleemgebieden in absorptie en metabolische processen en identificeert gevoeligheden, malabsorptie en intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. En geeft een aanbeveling voor de inname van supplementen;
  • Milieuanalyse: detecteert verstoringen in het lichaamsveld als gevolg van specifieke omgevingsfactoren, toxines, elektromagnetische straling en geeft weer in welke mate het lichaam in staat is hier mee om te gaan;
  • Emotionele en Mentale analyse: identificeert de kernemoties, overtuigingen, en zelfs of iemand in staat is om creatief te zijn en zaken te verwezenlijken in het leven. Toont eveneens shocks en trauma’s die onlangs hebben plaatsgevonden, mogelijk (nog) conflicteren en zichtbaar zijn in het lichaamsveld – als weefsel, in de cellen of in het energetische geheugen.

Disclaimer:

De scan maakt geen medische of fysieke beoordeling, dus het vertelt u niet of er iets is zoals gebrek aan voedingsstoffen of de fysieke aanwezigheid van toxines of “virussen”. Ondanks onze kennis en ervaring, zijn onze adviezen en behandelingen geen vervanging van de medische zorg. Bij klachten raadpleeg daarom altijd een (huis)arts of specialist. Wij werken graag aanvullend samen met zowel de reguliere als de alternatieve zorgverleners.