NES miHealth Zorgt voor Resultaten

Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat de NES miHealth voor resultaten zorgt.

miHealth zorgt voor resultaten

De studie: NES miHealth Zorgt voor Resultaten

Er is een grote Outcome Study uitgevoerd voor miHealth met 268 proefpersonen die deze hebben afgerond. In de studie ondervond 88% van de deelnemers voordelen van NES miHealth therapie tijdens het eerste consult.

Daarnaast werd het positieve effect op de algemene verjonging nog versterkt tijdens de tweede en derde therapiesessies, zodat de proefpersonen een toenemende trend van welzijn zagen.

U kan de resultaten van De NES miHealth Outcome Study hier bekijken

NES miHealth Technologie

NES miHealth Zorgt voor Resultaten. Een van de redenen waarom NES miHealth zo’n succesvolle resultaten heeft opgeleverd tijdens studies en praktijkervaring is door het gebruik van twee unieke biofeedback-technologieën:

  1. Wereldwijde schaalfrequenties: deze zijn gebaseerd op en ondersteunen de natuurlijke trillingen  van de energie in het menselijk lichaamsveld.
  2. Informatie-Patronen als Controlesysteem: Het gebruik van specifieke en gepatenteerde patronen die gecodeerd zijn op de draaggolf. Deze patronen zijn geïdentificeerd tijdens het in kaart brengen van het gehele menselijke lichaamsveld. Ze helpen om de energie van het lichaamsveld opnieuw te trainen, vrij te geven en te verjongen en om het voor te bereiden op een optimale opname van een Infoceutical protocol.

Om meer te leren over hoe de NES miHealth en de technology werkt, waarom niet eens een kijkje nemen Hoe NES Technologieën Werken met de Energie van het Lichaam?

DRAAGBAAR – NIET-INVASIEF – BEWEZEN

  1. De NES miHealth scant het Menselijk Lichaamsveld om energie-blokkades op te sporen.
  2. Deze energie-blokkades kunnen worden opgeheven en triggerpoints worden gestimuleerd, oftewel direct op het lichaam.
  3. Oftewel kunnen de frequenties vanop een afstand van het lichaam worden afgeleverd in de uitzendmodus met een gelijkaardig effect.

Kortom: Een laagdrempelige manier om het lichaam weer in balans te brengen. En… heel goed te combineren met een bio-energerische scan of andere vormen van therapie om blokkades bij de bron aan te pakken.