Edelsteentherapie

Edelsteentherapie is veel meer dan een edelsteen bij je dragen. Veel mensen kopen een (sier)edelsteen of een sieraad met (sier)edelstenen voor de mooi of voor een lichamelijk of geestelijk gezondheidsdoel. Wat vaak vergeten wordt, is dat we met (sier)edelstenen werken, daarmee met energie. Energie die bij jou en het doel past. Het is daarom heel lastig om een (sier)edelsteen online te kopen. Al weet je dat je een bepaalde (sier)edelsteen nodig hebt, wil dit niet zeggen dat elke steen van dat soort ook bij jou past. We hebben regelmatig mensen in onze fysieke praktijk, webwinkel of bij onze marktkraam, die vele dezelfde soort (sier)edelstenen proberen. Bijvoorbeeld Labradoriet. Met onze hulp en hun gevoel vinden we dan de juiste steen of sieraad.

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie is meer dan alleen het dragen van een edelsteen.
De meest effectieve vorm van edelsteentherapie is het opleggen van stenen op de plaats waar het psychische probleem zich als een lichamelijke klacht uit. Hiermee bereik je het effect dat in één keer zowel de psychische als de lichamelijke blokkades worden opgeruimd.

In onze praktijk gaan we verder, veel verder dan een bepaalde steen. Daar bespreken wij uw klachten of waarin u krachtiger wilt worden. We bekijken uw persoonlijkheid en nog veel meer. Met al die informatie stellen wij met soms een paar en soms met vele stenen een behandeling op. Daarbij werkt uw energie en de van de (sier)edelstenen samen om uw lichaam en geest tot zeefheling aan te zetten.

Voor deze behandeling kunt u uw onderkleding aanhouden. Belangrijk is wel dat deze onderkleding van natuurlijk materiaal is gemaakt (bijvoorbeeld Katoen of zijde).

Behandelingen in combinatie met edelsteentherapie

Edelsteentherapie is één van de vele methoden om cellen in het lichaam weer in balans te brengen. Cellen, die in disbalans zijn, zijn hun natuurlijke trilling aan het verliezen. Het lijkt er nog wel op, maar is het niet. Door net als met bio-resonantie, maar nu op een subtielere manier, deze cellen hun eigen trilling te laten hervinden, keert het zelfherstellend vermogen terug.

Eigenlijk zeggen we hier: Alles om ons heen vibreert (trilt). Elke molecuul. Als we de juiste (sier)edelsteen weten te vinden, die net zo trilt als dat een lichaamscel zou moeten trillen, dan kan deze steen een cel in disbalans vertellen hoe die moet trillen. De cel herkent de trilling en gaat deze gezonde trilling weer langzaam overnemen. Herstel treedt dan op.

We hebben vele cellen, die allemaal anders trillen, vandaar ook dat we vele (sier)edelstenen inzetten. Elk met een benodigde trilling. Een natuurlijke manier van onze verstoorde cellen weer op te leiden tot gezonde cellen.

Dit kunnen wij met vele combinatie van therapieën aanvullen. Dit gebeurd bijvoorbeeld als wij gebruiken maken van ons edelsteenmatras.

BioStar-Edelsteenmat(ras)

De filosoof Parmenides, die 2000 jaar geleden leefde, zei:
‘Geef me het vermogen om koorts te creëren
en ik zal elke ziekte genezen”

Edelsteenmat
Edelsteenmat

Infrarood Warmtetherapie

Al vele miljoenen jaren gebruikt de natuur de warmtestraling die door de zon wordt uitgezonden in het bereik van ongeveer 9 µm voor groei, zonder welke er geen organisch leven zou bestaan. Het matras genereert infrarode warmtestralen in precies dit golflengtebereik (4-16 µm).

Pulserende Magneetveldtherapie (PEMF)

Elke individuele cel in ons lichaam heeft zijn eigen magnetische veld. Als deze wordt verstoord, resulteert dit in verminderde celfuncties en een verstoorde opname van zuurstof en voedingsstoffen, als ook een verstoorde afvoer van afvalstoffen.
Je voelt je moe, er je kan minder presteren of hebt last van terugkerende pijn. Pulserende magnetische stromen kunnen al na enkele minuten genezingsprocessen in gang zetten. In de natuurgeneeskunde wordt deze vorm van therapie al eeuwenlang gebruikt tegen lichamelijke aandoeningen.

Biofotonen

In 1975 leverde de Duitse natuurkundige prof. dr. Fritz-Albert Popp wetenschappelijk bewijs dat onze cellen licht bevatten en daardoor met elkaar communiceren. De 36 biofotonpunten van het matras zenden monochromatisch, coherent licht uit met een golflengte van 660 nm. Zieke cellen worden door het uitgestraalde licht aangezet tot communicatie, waardoor de cellen zich herstellen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Negatieve ionen

Als er voldoende negatieve ionen in het lichaam stromen, openen zich kanalen in de celwanden. Toxines en zware metalen kunnen worden geëlimineerd. Hierdoor kunnen nieuwe gezonde cellen ontstaan. Het matras geeft automatisch 1500 negatieve ionen/cm3. Om gezond te blijven hebben we minimaal 1000 negatieve ionen/cm3 nodig.

Edelsteentherapie matras
Edelsteentherapie matras

Wij gaan voor kwaliteit

Wij leveren en gebruiken alleen echte (sier)edelstenen. Dus geen gebrande of synthetische producten. Mocht er toch een product, omdat er veel vraag naar is, niet natuurlijk zijn, dan wordt dit expliciet vermeld.
Kijk voor al onze edelstenen: Handstenen, sieraden, ornamenten, piramides, antistraling producten en nog veel meer in onze webwinkel.